top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-11-2014 Champions League TOPBRAG: Real Madrid – Liverpool, kampstart: 20:45

Real Madrid er i øjeblikket verdens mest omtalte fodbold klub og det skyldes ikke mindst deres stjernespiller Cristiano Ronaldo, som scorer mål på samlebånd. Han er ikke den eneste på klubholdet,  der scorer mål, eksempelvis er Karim Benzema og James Rodriguez også godt med plus flere andre. Dagens modstander Liverpool fik prygl i klubbernes første møde og i dag skal englænderne forsøge at revanchere sig, men er det overhovedet muligt, når modstanderen hedder Real Madrid?

Real Madrid´s seneste 7 kampe

Alle kampe er vundet OG alle kampe er vundet med over 2,5 mål OG Ronaldo har scoret i 6 af kampene mens Benzama har scoret i 5. NB: Blot 2 af kampene er spillet på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu. De er markeret med sort.
 • 0:4
 • 1:4
 • 3:1
 • 0:3
 • 0:5
 • 5:0
 • 1:2
Spilfiduser

 1. Over/Under HOVEDTIP: Real Madrid scorer mange mål HVER GANG. Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,36.
 2. Målscorer HOVEDTIP: Cristiano til at score ”når som helst” til odds 1,36.Karim Benzema til at score ”når som helst” til odds 1,80.
 3. Første målscorer: Cristiano har i 4 af de seneste 7 kampe Real Madrid har spillet scoret det første mål. Spil på Cristiano som første målscorer i dagens Champions League kamp mod Liverpool til odds 3,10.
 4. Kampens resultat HOVEDTIP: Meget sikkert 1-tal og Real Madrid sejr til odds 1,25.
 5. Halvleg/fuldtid HOVEDTIP: I klubbernes første møde på Liverpool´s hjemmebane Anfield den 22. oktober 2014 vandt Real Madrid første halvleg 0:3. Anden halvleg forblev målløs. I dag tirsdag er det Real Madrid der har hjemmebane fordelen og det er meget sandsynligt, at klubben vil gå efter at vinde BEGGE halvlege, så spil Real vinder/Real vinder til odds 1,61.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3