top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-10-2014 West Bromwich – Manchester United, kampstart 20. oktober 2014 klokken 21:00

I dag mødes 2 klubber der sidste år spillede et brag af en kamp. 10 mål blev det til i én fodbold kamp, som Manchester United førte med 3 overskydende mål i 2 omgange. West Bromwich ville på eget græs ikke give op og kæmpede videre trods modgangen. I dagens kamp er Manchester United favoritter til at vinde i en kamp, hvor man bør overveje at spille på et målrigt udfald.

Fakta

  • West Bromwich og Manchester United har i 11 af 13 indbyrdes opgør spillet kampe, hvor der er blevet scoret OVER 2,5 mål.
  • Der er ialt scoret 12 mål i West Bromwich´s seneste 3 fodboldkampe i træk. Alle kampe sluttede med OVER 2,5 mål.
  • 19. maj 2013 var mødet mellem West Bromwich og Manchester United enormt målrigt. Kampen i Premier League mellem dem sluttede 5:5. Manchester U var foran både 0:3 og 2:5 men West Bromwich formåede alligevel at hente et uafgjort resultat på eget græs.
  • Siden 19. maj 2013 har klubberne mødt hinanden 2 gange. Begge kampe er sluttet med OVER 2,5 mål, så 3 kampe indenfor 16 måneder har ALLE været målrige.
  • Manchester Uniteds seneste 4 kampe i forskellige turneringer har ALLE været med OVER 2,5 mål.

Spiltips

  • Over/Under: Hovedtip: Historisk har Manchester United haft en overvægt af sejre over West Bromvich. Mest oplagte odds at spille på i denne kamp er dog ikke hvem der vinder, men at der bliver scoret mange mål. Alle fakta og fodbold tendenser ovenfor antyder at kampen i dag formentlig endnu engang bliver underholdende og målrig. Spil på over 2,5 mål til odds 1,72. SPIL DET HER (Højeste odds)

Mange mål

Disse 2 klubbers seneste 3 indbyrdes kampe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3