top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-10-2014 BUNDBRAG i superligaen: Esbjerg – OB, kampstart 20. oktober 2014 klokken 19:00

Superligaens nummer 10,  OB, er på besøg hos rækkens nummer 11 Esbjerg i en bundgyser i dansk fodbold. Inden turnerings start var begge klubber tiltænkt roller i toppen af tabellen, men her efter 10 runder er det i bunden begge klubber befinder sig. Ikke en acceptabel situation for nogen af klubberne. Se hvilke odds tendenser og fakta, der kan give et praj om, hvor man med størst sandsynlighed kan ramme plet.

Fakta

  • Esbjerg ligger nummer 11 i superligaen med blot 8 point efter 10 kampe.
  • Esbjerg har en målscore på hjemmebane på 6:4, dvs et gennemsnit på 2 mål pr. kamp.
  • Der er blevet scoret OVER 2,5 mål i 6 af 7 af Esbjerg og OB´s indbyrdes opgør.
  • Esbjerg har IKKE vundet i 10 af klubbens seneste 11 superliga kampe.
  • OB ligger nummer 10 i superligaen med 9 point.
  • OB har en målscore på udebane på 7:9.
  • OB har fået ny træner Ove Pedersen efter Troels Bech efter en miserabel sæsonstart blev fyret. I første kamp 4. oktober 2014 VANDT OB 2:0 over Silkeborg efter at have tabt 4 kampe og 1 uafgjort. OB har altså 3 friske point med i bagagen til Esbjerg.

Spiltips

  • Dobbeltchancen: Begge klubber skal bruge 3. point i denne kamp. I klubbernes seneste 5 indbyrdes møder er kampene også sluttet med én vinder og det tror vi også kommer til at ske i dag. 1 point er bare ikke nok for nogen af klubberne, når man ligger og svømmer rundt helt nede i tabellen. Klubberne er dog meget lige, så med den dagsform Esbjerg har vist i dette års turnering, så ville en udesejr ikke være nogen overraskelse.  Vi vurderer at Esbjerg fortsætter den dårlige stime og IKKE vinder i dag (klubben har blot én sejr i 11 forsøg – se fakta ovenfor) og spiller derfor på dobbeltchancen ”OB vinder eller uafgjort” til odds 2,15.
  • Hvem vinder: Det er 50/50 hvem der vinder denne kamp og at gøre Esbjerg til så store favoritter med mini odds på 1,72 for 1-tallet er ikke godt. Vil man spille på en vinder, så sats på 2-tallet og OB sejr til odds 4,75. Husk på OB har fået ny træner og klubben vandt sin første kamp med Ove over Silkeborg.
  • Odds fundet hos denne bookmaker: 1000 kroner bonus + 500 kroner ekstra mobil bonus

Stillingen i superligaen

Et ægte bundbrag mellem 2 tidligere topklubber. Dagens 2 klubber ligger nummer 10 og nummer 11.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3