top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-10-2014 Lokalbraget i nordjylland med spiltips: AaB – Hobro, kampstart fredag 17. oktober 2014 klokken 18:30

Nyoprykkede Hobro skal i dag til Aalborg for at spille mod AaB på Aalborg stadion. En fodboldkamp, som alle nordjyder ser frem til. Der er også meldt udsolgt til kampen, så det skal helt sikkert nok blive en fodboldkamp med spænding og nerve. Bookmaker.dk har kigget lidt på klubbernes form på det seneste samt andre fakta og giver et bud på hvor de mest sandsynlige odds er i dag.
 • Fakta: Hobro er nummer 4 i superliga tabellen med 16 point.
 • Fakta: Hobro har en målscore på UDEBANE på 9:6.
 • Fakta: Hobro har i gennemsnit scoret 1,8 mål i deres 5 udekampe. Blot 1 klub i superligaen har scoret flere mål og det er tabellens førerhold FC Midtjylland.
 • Fakta: Aab ligger på en 7. plads med 11 point.
 • Fakta: Aab har på HJEMMEBANE en målscore på 5:3.
 • Fakta: Aab har i gennemsnit blot scoret 1 mål pr. kamp i sine 5 hjemmekampe.
 • Fakta: Isoleret set har AaB i superligaen de seneste 6 kampe præsteret elendigt. 1 sejr, 3 uafgjort og 2 tabte kampe.
 • Fakta: Hobro har de seneste 6 kampe vundet 1, tabt 1 og spillet hele 4 kampe uafgjort.
Spilfiduser:
 • Hvem vinder kampen: AaB vandt The Double i sidste sæson. Det er IKKE det AaB vi har set spille i år. AaB er gjort til MEGET store favoritter i denne fodboldkamp mod Hobro og det er slet ikke et retvisende billede for styrkeforholdet imellem klubberne. Odds på 1-tallet er på 1,55 mens en Hobro sejr giver odds 6,50. Mest sandsynligt er dog at kampen ender uafgjort og et X til odds 3,70. Vi spiller ikke selv på kampens resultat, men til dem af jer der gør, så snup 2-tallet til mega oddset 6,50. Hobro har overrasket i år indtil nu og kampen i dag VIL de hellere vinde end nogen andre kampe og AaB er simpelthen ikke i mesterform i øjeblikket .
 • Over/Under: Eftersom det er AaB der har hjemmebane, så tillægger vi det stor betydning at klubben på den ene side ikke scorer særligt ofte, blot 5 mål i 5 kampe på hjemmebane og på den anden side defensivt er enormt gode til at lukke af med blot 3 mål indkasseret i år i superligaen. Mest sandsynligt er endnu en målfattig kamp mellem 2 formsvage klubber, så spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,95. SPIL DET HER
 • Hvem bliver dansk mester i denne sæson med MEGA odds – se selv: I øjeblikket er oddset på AaB som dansk mester på 31, mens Hobro giver odds 51. Det er faktisk et vildt godt odds til de risiko villige. Begge odds fundet her. Bet365 --> fodbold --> superligaen --> vinder.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3