top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-10-2014 Landskamp med fodbold statistik og spil forslag: Danmark – Portugal , kampstart 14. oktober 2014 klokken 20:45Danmark og Portugal har mødt hinanden mange gange de seneste år. Landene har spillet mod hinanden i 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det er derfor 2 lande, som kender hinanden særdeles godt. Indtil nu har Danmark gjort det nogenlunde med 4. point efter 2 kampe. Portugal har 0. point, men har også kun spillet 1. kamp. Læs om statistik og overvejelser til denne for begge landes vedkommende enormt vigtige EM kvalifikations kamp til EM 2016 i Frankrig og se vores bud på de mest sandsynlige odds til denne kamp.
 • Kom i gang: EM 2016 kvalifikationskampene er meget sjovere, når man oddser på kampene, man følger med i. Følger du med i Danmarks landskampe, så spil med hos den bookmaker, hvor alle odds på denne side er fundet. Gratis konto fåes her.

1. Fodbold statistik og fakta

 • Danmark har mødt Portugal 5 gange siden 2008. 2 sejre til Danmark, 2 sejre til Portugal og en uafgjort.
 • 4 af landenes seneste 5 kampe har alle været med OVER 2,5 mål.
 • I Danmarks seneste 7 landskampe siden 15. november sidste år er der i gennemsnit blevet scoret 2,43 mål pr. kamp.
 • I Portugals seneste 7 kampe siden 7. juni 2014 er der blevet scoret 22 mål og det er i gennemsnit 3,14 mål pr. kamp.
 • Portugal er med 0 point tvunget til at gå efter 3 point i kampen mod Danmark.
 • Der er ialt scoret 19 mål i Portugal og Danmarks seneste 5 kampe, dvs i gennemsnit 3,8 mål pr. kamp!!!
 • Nicklas Bendtner har scoret 5 mål i alt i landenes seneste 5 kampe.
 • Nicklas Bendter har scoret mål i 4 ud af 5 af kampene mod netop Portugal.
 • Nicklas Bendtner ER den fodboldspiller, der statistisk set har været mest målfarlig i landenes indbyrdes opgør også bedre end Ronaldo.
 • Nicklas Bendtner er i sin relativt nye klub Wolfsburg efter 3 kampe stadigvæk uden scoringer.
 • Cristiano Ronaldo har blot scoret 1 mål i 2 ud af landenes seneste 5 kampe.
 • Cristiano er på sit klubhold Real Madrid meget målfarlig i øjeblikket med 13 mål i blot 6 kampe.
 • Danmark har vundet 1 kamp, spillet en uafgjort og topper sin gruppe med 4 point.
 • Portugal har tabt sin første kamp i gruppe I med 0:1 til et undertippet land OG lørdag tabte landet igen 2:1 i en venskabskamp mod Frankrig.

2. Spilfiduser

 • Over/Under - Hovedtip: Danmark spiller i Parken og hjemmebane fordelen giver vinger. Portugal er desuden et land, hvor Danmark har en ganske god statistik, eftersom Portugal regnes for et bedre landshold end det danske. Selvom Danmark har hjemmebane anser bookmakerne Portugal for at være favorit til at vinde tirsdag aften 14. oktober 2014. Hvem der vinder kampen er ikke det mest optimale spil i denne kamp. I stedet skal der spilles på mange mål. Blot 1 kamp ud af de seneste 5 møder mellem disse 2 lande er sluttet med blot 2 scoringer alle de andre er med 3 mål eller flere og 2 af kampene har været rene målorgier med 5 mål i hver. Der er god fornuft i at spille på over 2,5 mål til odds 2,15. Morten Olsen har også udtalt, at han forventer at Portugal modsat Albanien gerne vil spille bolden fremad banen. Det giver naturligt mere plads til de danske spillere og kampen vil med overvejende sandsynlighed blive med masser af chancer og med verdens mest farlige måltyv i øjeblikket, Cristiano Ronaldo på Portugals landshold, så er det blot en ekstra indikator på mange mål. Desuden har Bendtner vist sig at være særdeles målfarlig mod Portugal med scoringer i 4 ud af landenes seneste 5 møder. SPIL DETTE ODDS HER
 • Scorer når som helst - Hovedtip: Odds på at Cristiano Ronaldo scorer et mål når som helst i kampen mod Danmark er overhængende stor. Chancen for at han scorer et mål er nærmest større end at han ikke gør det med den form han i øjeblikket viser. Bemærk han spillede IKKE med i Portugals første kamp mod Albanien, hvor Portugal tabte 0:1. Spil Cristiano scorer ”når som helst” til odds 2,30 eller gå et skridt højere op på odds stigen og sats på ham som første målscorer til odds 4,75. Hovedtippet vedrørende Ronaldo er ”når som helst”.
 • Dobbeltchance - Hovedtip: Oddset på dansk sejr er dejligt højt på 3,10, men vinder Danmark og får 3 point, så har Portugal blot 0 point, mens Danmark har 7. Det tror vi ikke kommer til at ske og vi mener, der er mest fornuft i at spille på, at Portugal IKKE taber kampen mod Danmark. Spil på dobbeltchancen ”uafgjort eller Portugal” til odds 1,40.
 • Ekstra Tip: Ciffertippet tager udgangspunkt i en målrig kamp samt at Portugal IKKE taber. Danmark har en god statistik mod Portugal, så et resultat på 2:2 til odds 15 er ikke usandsynligt.
 • Kom i gang: Højeste odds fåes her

3. Fem seneste møder mellem Danmark og Portugal

 • Der er ialt scoret 19 mål i Portugal og Danmarks seneste 5 kampe, dvs i gennemsnit 3,8 mål pr. kamp!!! Spil på tendensen fortsætter og spil på OVER 2,5 mål til odds 2,15.

4. Sagt til pressen

 • Cristiano har til pressen udtalt, at han regner Danmark for at være en stærk modstander især når Danmark har hjemmebane. Alligevel forventer han, at Portugal vinder kampen over Danmark.
 • Morten Olsen har udtalt, at endelig møder Danmark en modstander, der vil danse med, så der er udsigt til en seværdig kamp. Begge landshold vil frem på banen og Portugal har nogle giftige spillere.
 • Rui Patricio der er målmand for Portugal har udtalt, at Portugal ikke har været gode på det seneste. Portugal har tabt de 2 seneste landskampe i træk.
 • Den portugisiske landstræner Fernando Santos mener, at hans spillere gjorde det godt i 2:1 nederlaget til Frankrig i venskabskampen i denne weekend. Han fremhævede sine spilleres attitude og mente at især i det første kvarter af kampen var Portugal stærke. Portugal havde mere boldbesiddelse, spillede bolden hurtigere rundt og sågar deres omstillinger var hurtigere end franskmændenes – altsammen ifølge Fernando Santos.

5. Stillingen i gruppe I

 • Danmark har med en kamp mere end Portugal lagt sig i toppen af gruppe I med 4. point. Portugal SKAL have point mod Danmark, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at blive nummer 1 i gruppen. Det er også derfor der er god fidus i dobbeltchancen at Portugal IKKE taber, så spil dobbeltchancen som er omtalt ovenfor under spilfiduser. Find spillet her: bet365 --> landskampe --> Danmark --> Portugal --> dobbeltchancen --> ”uafgjort eller Portugal”. SPIL dette odds her og få en gevinst på 40% oveni dit indskud.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3