top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Five Card Stud

Regler til online poker varianten Five Card Stud bliver gennemgået på denne side. Det er en online poker variant, der minder meget om Seven Card Stud. Forskellen er blot, at der kun gives 5 kort til hver enkelt online poker spiller i Five Card Stud.
Five Card Stud formål
Man vinder et spil Five Card Stud ved at have den bedste 5 korts poker hånd. En anden måde er at få samtlige andre online poker spillere til at give op.
Antal kort der uddeles i et spil
Alle spillere modtager 1 lukket kort og 4 åbne.
Spillet starter
Der skal betales Ante for at få lov til at deltage i spillet. Ante er et startbeløb, som typisk er på 10% af minimums indsatsen.
Kort uddeles første gang
Der uddeles 1 lukket kort og et åbent kort til alle spillere.
Budrunde - del 1
Online poker spilleren med den laveste poker hånd skal begynde med at melde. Han skal minimum betale ½ gange minimums indsatsen for at blive i online poker spillet. De andre online poker spillere skal melde efter tur og når alle har indbetalt det samme beløb uddeles kort.
Tredje kort uddeles
Der uddeles et åbent kort til alle aktive online poker spillere. Alle spillere har på dette tidspunkt i spillet 1 lukket og 2 åbne kort.
Budrunde - del 2
Online poker spilleren med den højeste poker hånd begynder med at melde. Bet, check, call, raise og fold meldinger kan benyttes.
Fjerde kort uddeles
Der uddeles et åbent kort til alle aktive spillere. Hver online poker spiller har 3 åbne og et lukket kort.
Budrunde - del 3
Online poker spilleren med den højeste synlige poker hånd begynder med at melde. Når alle spillere har betalt det samme uddeles kort.
Femte og sidste kort uddeles
Alle spillere der stadigvæk er med i online poker spillet får et sidste kort, som er åbent. Alle online poker spillere har nu 4 åbne kort og 1 lukket.
Sidste budrunde - del 4
Den højeste synlige online poker hånd begynder med at melde. Poker meldingerne Bet, Check, Call, Raise og Fold er mulige.
Showdown
Alle online poker spillere viser efter tur deres kort. Online poker spilleren med den bedste pokerhånd vinder. Han skal kombinere sit ene lukkede kort med de 4 åbne kort.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3