top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Seven Card Stud Poker

Seven Card Stud poker er en overset online poker spil form. Den adskiller fra de mere gængse former ved at have hele 5 budrunder. Formålet i et online poker spil med denne variant er at slutte med at have den bedste pokerhånd, når sidste budrunde er overstået. Hver online poker spiller får samlet 3 lukkede kort. På bordet får hver 4 åbne fælleskort.

Hvem vinder i et online poker spil
I et spil Seven Card Stud poker er det online poker spilleren med den bedste 5 korts poker hånd, der vinder. Udgår alle spillere på nær én inden Showdown, er det sidstnævnte online poker spiller, der vinder puljen.

Start
Når et spil begynder skal alle, der vil deltage betale Ante. Det er et fast beløb, som er bestemt på forhånd. Den tvungne Ante er i mange tilfælde på 10% af minimums indsatsen.

Kortgivning del 1
Der uddeles et åbent kort og 2 lukkede kort til hver spiller.

Første budrunde
Det er de åbne korts værdier, der afgør hvilken online poker spiller, der skal starte i Sevencard Stud Poker. Spilleren, der har et åbent kort med den laveste værdi, starter. Han skal indbetale minimum ½ minimums indsatsen. Eller han kan vælge at udgå. De andre spillere kan vælge at supplere op til minimums indsatsen ved at benytte meldingen Complete. Call, Raise og Fold meldinger kan desuden benyttes.

Kortgivning del 2 - The 4th Street.
Alle online poker spillere får et åbent kort.

Anden budrunde
Online poker spilleren med den højeste åbne poker hånd begynder med at melde. Følgende meldinger er til online poker spillernes rådighed. Call, Bet, Fold, Check og Raise.

Kortgivning del 3 - The 5th Street
Der uddeles et åbent kort til alle online poker spillere. Alle spillere har efter kort uddelingen 3 åbne kort og 2 lukkede.

Tredje budrunde
Igen er det online poker spilleren med den bedste åbne poker hånd, der starter med at melde. Mulige poker meldinger i denne budrunde er Raise, Bet, Check, Call og Fold.

Kortgivning del 4 - The 6th Street
Der bliver lagt et åbent kort foran hver online poker spiller. Hver online poker spiller har på dette tidspunkt 2 lukkede og 4 åbne kort.

Fjerde budrunde
Den højeste online poker hånd begynder med at melde. Alle poker meldinger er mulige i denne budrunde.

Kortgivning del 5 - The River
Der uddeles et lukket kort til hver online poker spiller. Alle online poker spillere har fået 3 lukkede kort og 4 åbne kort.

Femte budrunde
Online poker spilleren med den bedste åbne pokerhånd begynder med at melde. Budrunden tillader alle pokermeldinger.

Showdown - Der findes en online poker vinder
Alle aktive online poker spillere viser efter tur deres 3 lukkede kort for de andre. Den spiller, der har den bedste online poker hånd, vinder hele puljen. Er der uafgjort deles online poker puljen mellem vinderne.
Online poker spillet er slut og et nyt kan begynde.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3