top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Poker regler

Der gives en gennemgang af de almindelige regler til poker i poker varianterne Texas Holdem, Omaha Poker, Seven Card Stud Poker og Five Card Stud.

Poker regler til andre varianter vil blive tilføjet på et senere tidspunkt men pt. har vi på Bookmaker DK medtaget de varianter af online poker, som er mest udbredt i dag. Eksempelvis står Texas Holdem varianter for cirka 90 procent af al online poker aktiviteten på netten i dag.

Texas holdem

Dette er i dag verdens mest populære kortspil. Online poker euforien har gjort spillet til en fast ingrediens i alle drenge og yngre mænds hverdag. Poker på tv nydes desuden af mennesker i hele verden og denne voldsomme eksponering på tv har også gjort at poker bølgen vokser og vokser.

Omaha poker

Reglerne i Omaha poker er blevet gennemgået.

Seven Card Stud

Seven Card Stud poker reglerne bliver beskrevet.

Five Card Stud

Endnu en variant ikke mange kender. Vi synes det er en interessant online poker form, når man vil prøve noget andet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3