top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

9. maj 2019 Europa League 2. semifinale med Chelsea - Frankfurt med odds forslag

Europa League semifinale 2 mellem Chelsea og Eintracht Frankfurt er hvor dagens meget sandsynlige odds skal findes. 
Premier League klubberne er ENDELIG kommet til tops i de 2 mest prestigefyldte fodbold turneringer i verden. Champions League er allerede et anliggende mellem 2 engelske topklubber, idet Tottenham i går på overgudelig manér i kampens døende sekunder på sensationel vis gjorde Ajax til sorteper. Liverpool og Tottenham skal derfor spille finale i CL den 1. juni.
I aften torsdag 9. maj kan Chelsea med en sejr i Europa League over E. Frankfurt og Valencia med et nederlag til Arsenal igen blive en turnering, som er et opgør mellem 2 PL mandskaber. Premier League har længe været Pengenes Liga, men nu er det også blevet et sted, hvor de ypperste klubber kommer fra.
Se hvilke oplagte odds, du bør overveje til især Chelsea - Frankfurt kampen.

Statistik

  • Chelsea er UBESEJRET i deres seneste 16 fodbold kampe i Europa League. 100% TENDENS.
  • Eintracht Frankfurt er UBESEJRET i 16 af klubbens seneste 17 fodbold kampe i Europa League. 95% TENDENS.
  • I det første møde mellem klubberne havde Chelsea 16 målforsøg mod Frankfurts blot 5. Alligevel sluttede kampen 1:1.
  • Siden 22. april 2019 har Chelsea og Frankfurt BEGGE spillet 4 kampe. Begge klubber har spillet 3  uafgjort. TENDENS 75%.

Spilforslag og overvejelser til odds

Jeg vil personligt i denne Europa League kamp kigge på, hvad der skete i de 2 Champions League semi finaler og lave en parallel til denne kamp. Statistikken peger i retning af en uafgjort, så er de briller man har på så er det odds på "1-1", "få mål" og "X" du skal kigge på.  MEN det er faktisk ikke det mest sandsynlige i kraft af kampens betydning. Det mest sandsynlige og spilbare odds er derimod at Chelsea med sin hjemmebane fordel BØR kunne MOSE Frankfurt flad. Chelsea er kvalitativt det klart bedste mandskab så kig på 1-tal med forskellige handicap eller masser af mål. Kampene i Champions League er tegn på at i stedet for at lukrere på en spinkel sejr, så er klubberne i dag i forhold til tidligere i højere grad villige til at satse hele butikken og gå offensivt til værks. Den kloge tipper bør bruge dette i især livebetting.
En dansk licenseret bookmaker og spillebørs som Betfair er et godt sted at spille Europa League odds. Prøv den allerede i dag.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3