top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Ajax - Tottenham - Champions League semifinale 2 2019 - Scor kassen på statistikken!

I dag den 8. maj 2019 er der endnu en semifinale klar i Champions League. Ajax skal møde Tottenham i returkampen efter at have vundet 0:1 på udebane for blot en uge siden. Se statistik og overvejelser INDEN du skal se kampen i aften. 

Statistik og informationer til Champions League semifinale 2 mellem Ajax - Tottenham

  • Ajax er ubesejret i 18 af klubbens seneste 19 Champions League kampe. 
    Cirka 95% af Champions League kampene har hjemmeholdet ikke tabt.
  • Klubberne mødte hinanden for en uge siden, hvor det daværende udehold fra Ajax Amsterdam slog hjemmeholdet Tottenham med 0:1.
  • Begge klubber var i det første opgør for en uge siden meget jævnbyrdige. Odds i denne uge er også en klar indikation af, at samtlige bookmakere mener, at kampen er helt åben og uden nogen direkte favoritter. Lidt statistik fra kampen. Tottenham havde boldbesiddelse på 49%,  målforsøg  12,  skud på mål 1  og Ajax havde boldbesidelse på 51%, målforsøg på 10 og skud på mål 2.
  • Siden 13. april 2019 har Ajax spillet 6 kampe ialt. De har vundet samtlige kampe. Sejrsstime på 100%.
  • Siden 17. april 2019 har Tottenham vundet 1 og tabt 5 kampe. Denne ene sejr var over bundholdet Brighton der ligger nummer 17 i den engelske Premier League. Tabt ca 83% af sine kampe i den seneste måned.

Spil forslag

  • Det mest oplagte odds til denne kamp er, at Ajax som minimum får point i denne kamp. Statistikken viser, at i 19 Champions League fodbold kampe, er det blot en gang, at de hollandske mestre har fået en boldrød tud. Det er derfor "1x", man skal vælge hos bookmakerne, hvis man er til det relativt sikre spil.
  • Er man lidt mere vovet, kan man gå efter det rene 1-tal. Ajax er inde i en super god stime, mens udeholdet modsat er inde i en negativ stime med flere nederlag end sejre. Ajax har desuden hjemmebane fordel og en fordel i kraft af 1 nul sejren for blot en uge siden. Det bør give luft nede i de bageste rækker hos Tottenham, som kan give luft til giftige kontra angreb. Det rene 1-tal er faktisk ganske, ganske sandsynligt, når man kigger på dagsformen hos Ajax.
  • Alle odds kan spilles hos Unibet eller DIN foretrukne bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3