top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-11-17 Landskamp Danmark – Irland

Landskamp Danmark – Irland

Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
 • Irland er en farlig modstander. Det erfarede Wales på den hårde måde i VM kvalifikationsgruppe D.Wales havde hjemmebanefordel, de havde et point flere end Irland og kunne nøjes med uafgjort i den sidste landskamp. I stedet gjorde Irland det ”onde”, idet de med målet af James McClean i det 57. minut vandt 0:1 og dermed ”stjal” billetten til dagens første knock-out kamp mod Danmark.
  Danmark er dog endnu mere farlig set med irske øjne og det danske herrelandshold flyver i øjeblikket afsted ubesejret. Igen skal nævnes Danmarks sejr over Polen 1. september 2017 i en landskamp, som ALTID bør huskes. Sparketeknik af højeste karat og en af verdens ypperste udøvere af denne disciplin, det er VORES Christian Eriksen. Han nævnes OFTE som en potentiel fremtidig FC Barcelona spiller, det vidner om en fodbold kapacitet fra øverste hylde.
  I lørdagens landskamp mod Irland kan ALLE få odds 7 på Christian Eriksen som første målscorer. Godt betalt! Snup en gratis 1000 kroner bonus fra denne bookmaker på dette odds forslag.

Her finder du landskampen

Europas største udbyder – flest odds markeder

Hvad er det mest smarte at spille på?

Begge landshold er formstærke

 • Begge mandskaber er i fremragende form i øjeblikket. Danmark har siden 10. juni 2017 vundet over Kazakhstan, Polen, Armenien, Montenegro og senest uafgjort mod Rumænien. Irland har især vist klasse ved i deres seneste landskamp at vinde over Wales på udebane i en ”finale” om andenpladsen i gruppe D. Irland har vist at de har kvaliteterne, når det virkelig gælder. Derfor – Irland er ikke en let modstander – men en jævnbyrdig kombatant.

Hvem har det bedste landshold

 • Odds på de 2 landshold viser desuden, at dansk sejr og 1-tal (odds 1,66) vurderes til at være MEGET, MEGET sandsynligt. Et ”X” giver odds 3,50 , mens en udesejr til Irland står i høje odds 7.
 • Brian Laudrup har udtalt til medierne:”Jeg ser det som en 50/50 kamp, men vi skal huske på, at Danmark har bedre spillere end Irland.”

Indbyrdes kampe

 • Irland og Danmark har ikke mødt hinanden i nyere tid. Landskampen tilbage i 2007 var en venskabskamp, som sluttede med et dansk nederlag på 0:4.

Odds forslag

 • Medierne der beskæftiger sig med det danske landshold skriver alle over en bred kam, at Danmark med alle profilerne bør vinde denne fodboldlandskamp. Irland er blot ikke et dårligt landshold, de er faktisk især defensivt yderst velspillende og dygtige. Det mest sandsynlige odds til denne kamp er at Danmark vinder eller uafgjort. Begge odds er i min bog lige sandsynlige. Et 1-tal giver odds 1,66, et ”X” giver odds 3,50.
 • I stedet er det første målscorer, som man bør overveje. Christian Eriksen er flyvende i øjeblikket. Han flyver og det kan alle der følger med i dansk fodbold være stolte af. Han er uden omsvøb en stjerne og er verdensklassespiller. Både på landsholdet og også på sit klubhold Tottenham. Hvem mindes ikke danskerens store rolle for blot uger siden, da Tottenham i Champions League blev slagtet 3:1 blandt andet via klassespil og mål af Christian Eriksen. Odds 7 på Christian Eriksen som første målscorer. DAGENS ODDS TIPS .
 • I ciffertips er det mest sandsynlige 1:1 til odds 7.

 

PS

- Gør fodboldkampen ekstra spændende

Spil på Danmarks landshold i fodbold hos Europas STØRSTE spil virksomhed

Find fodboldkampen her

 • www bet365 dk
 • Vælg ”dansk” øverst på siden.
 • Dernæst: Fodbold –> Europa – VM - Kval –> Danmark - Irland
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3